ÇİKOLATANIN FAYDALARI

Bol miktarda antioksidan madde içerir.

Zengin bir kalsiyum kaynağıdır ve kemiklerin güçlenmesine yardımcı olur.

İnsanların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar.

Stresle mücadelede faydalı olan "potasyum" içerir.

Bol miktarda bakır içerir. Bakır, vücudun demiri absorbe etmesine yardımcı olur.

Her gün az miktarlarda çikolata yemenin kanda pıhtılaşmayı önlediği savunulmaktadır.

Kişiye enerji verir ve diğer tatlılara oranla kan şekerini hızlı yükseltmez.

Bağışıklık ve üreme sistemi için faydalı olan demir ve çinko çikolatada bol miktarda mevcuttur.

Çikolatanın tarihi
19. yüzyılda başlar..
Sanset ürünlerinin
hayatınıza kattığı
kaliteyi keşfedin.

Sanset ürünlerinin
hayatınıza kattığı
sağlığı keşfedin.